RESOLVED: [Was] Netsurf inconsistent behaviour between RISC OS 5.23 and 6.20

Brian Jordan brian.jordan9 at btinternet.com
Tue Jan 24 21:18:47 GMT 2017


In article <56039cd7babrian.jordan9 at btinternet.com>,
   Brian Jordan <brian.jordan9 at btinternet.com> wrote:
> In article <56033109cfbrian.jordan9 at btinternet.com>,
>    Brian Jordan <brian.jordan9 at btinternet.com> wrote:

[Snip]

>Today I discovered that NetSurf on the VA displays the site as intended
> when it is loaded from my local mirror although it still doesn't work
> properly with files from the www. "Aha!" you say "go through the site
> until you find the discrepancy, it's probably a style sheet." "But," I
> reply,"it still renders correctly on the same version of NetSurf on the
> Pi when viewed via the www." Mystified and digging deeper.

[Snip]

After clearing out
HostFS::HardDisc4.$.!Boot.Choices.Users.Single.WWW.NetSurf
the problem has gone away. I suspect two versions of the relevant style
sheet were being stored and that one was invoked when I loaded the online
version of the site and the other when I loaded the local version. Anyway
the site now displays as I intended in NetSurf #3966 whether it is
downloaded or loaded locally both on both platforms and with both.
versions of RISC OS.

-- 
_____________________________________________________________________

Brian Jordan
Virtual RPC-AdjustSA on Windows 10 Pro 64-bit
RISC OS 6.20
_____________________________________________________________________


---
This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
https://www.avast.com/antivirus




More information about the netsurf-users mailing list