Netsurf on arm linux sdl framebuffer.

samuel zimmer sammyizimmy at gmail.com
Mon Apr 28 16:28:36 BST 2014


Gahhh!! Can't gmail do plain text as a default? My previous message is
all garbled in http://vlists.pepperfish.net/pipermail/netsurf-users-netsurf-browser.org/2014-April/date.html

Sweet!! It "works"(sorta)!
https://dl.dropboxusercontent.com/u/28172593/screen1.png
I rebuilt all the dependencies, checked out the latest netsurf code
and compiled. The throbber images were missing(got them form the
tarball available on your site) and I had to edit the sdl pkgconfig
file.(from "Cflags: -I${includedir}/SDL -D_GNU_SOURCE=1 -D_REENTRANT"
to "Cflags: -I${includedir}/SDL -I${includedir} -D_GNU_SOURCE=1 -D_REENTRANT")

Now it always says "BadEncoding" no matter what html I try to load. Is
this a libcurl problem? I configured it to only have HTTP and FILE
support.

Thanks
Sam

On Mon, Apr 28, 2014 at 10:06 AM, samuel zimmer <sammyizimmy at gmail.com> wrote:
> Sweet!! It "works"(sorta)!
> https://dl.dropboxusercontent.com/u/28172593/screen1.png
> I rebuilt all the dependencies, checked out the latest netsurf code and
> compiled. The throbber images were missing(got them form the tarball
> available on your site) and I had to edit the sdl pkgconfig file.(from
> "Cflags: -I${includedir}/SDL -D_GNU_SOURCE=1 -D_REENTRANT"
> to "Cflags: -I${includedir}/SDL -I${includedir} -D_GNU_SOURCE=1
> -D_REENTRANT")
>
> Now it always says "BadEncoding" no matter what html I try to load. Is this
> a libcurl problem? I configured it to only have HTTP and FILE support.
>
> Thanks
> Sam
>
>
> On Thu, Apr 24, 2014 at 6:21 PM, Ole <ole at monochrom.net> wrote:
>>>
>>> Am Donnerstag, den 24.04.2014, 17:23 +0200 schrieb samuel zimmer
>>
>>
>>>>     I was using the internal font. Now I am trying with freetype
>>>> but I am getting these errors:
>>>>           LINK: nsfb
>>>>      /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libm.so: file not recognized: File
>>>> format not recognized
>>>>      I am trying to get it to look in my cross compile root and
>>>> not try to use my main system libs. So far no go.
>>
>>
>> Just to be sure, you have read:
>> http://wiki.netsurf-browser.org/Documentation/GettingCoding
>> right?
>
>



More information about the netsurf-users mailing list